Kultography

2011 Mila Kunis éve?

2011 Mila Kunis éve?

Kultography írása itt: - 2011-03-17 22:25

Várhatóan szeptemberben mutatják be hazánkban a Barátság extrákkal (Friends with Benefits) című szerelemmel és erotikával teli komédiát, amelyben együtt látható majd Justin Timberlake-kel és Emma Stone-nal.

A filmekben végül mindenki párjára talál, az életben azonban Timberlake még nem tart itt: alig egy hete tették közzé, hogy a szívtipró szakított eddigi barátnőjével, Jessica Biellel. A világsajtónak számos tippje volt arra, hogy ki lehetett a kapcsolatot tönkretevő harmadik, a legvalószínűbb pedig Mila Kunis. A gyanú azzal terelődött az rá, hogy Timberlake első közlendője ez volt a kíváncsi újságíróknak: Mila nem tehet semmiről.

Timberlake és Kunis közös vígjátéka arról szól, hogy két jó barát kipróbálja, milyen az, ha érzelmek nélkül szexelnek – és közben megpróbálnak barátok maradni. Nem sokkal a Barátság extrákkal forgatása után másképp hangoznak a nőcsábász Justin Timberlake szavai: "Mila és én barátok vagyunk. Nagyon élveztük a közös forgatást, és a sok ágyjelenet filmezése is közel hozott minket egymáshoz. De a haverságnál több nincs köztünk."

Forrás: IC Press

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása