Kultography

Stúdiószínház Fesztivál Egerben

Stúdiószínház Fesztivál Egerben

Kultography írása itt: - 2011-03-14 11:21

Az egri Stúdiószínházi Találkozó idén - az EU soros elnöksége apropóján - az újonnan csatlakozott országok színművészetét is felvillantja.

Különleges színfoltnak ígérkezik a marosvásárhelyi Yorick Stúdió 20/20 című produkciója Gianina Cărbuniariu rendezésében, vagy az Albee darabból készült Peter és Jerry/Állatkerti történet a Csokonai Színház előadásában.

A XXI. Magyar Stúdiószínházi Fesztivál unikumjának számít a Pintér Béla Társulat SZUTYOK előadása, és Dömötör András rendezésében az E.T. című produkció, Madách: Az ember tragédiájának különleges átdolgozása is.

Az Egri Tavaszi Fesztivál palettájáról nem hiányozhat a kortárs tánc sem, mellyel a város egy új befogadói rétegeket igyekszik elérni. A hazai tánckultúrába új színt hozó Badora Társulat az egri fesztiválra időzített Tiszta tánc c. bemutatójával a tánc új formanyelvét igyekszik népszerűsíteni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása