Kultography

Bezárhat a Tűzraktér

Bezárhat a Tűzraktér

Kultography írása itt: - 2011-03-03 13:26

A hirado.hu információ szerint a Pro Urbe Budapest díjjal is büszkélkedő intézménynek március végéig kell kiürítenie a csaknem 3000 négyzetméteres ingatlant, ha addig nem születik megállapodás. Az egyébként műemléki védettségű épületet 2008-ban eredetileg egy hónapra kapták meg ingyenes használatra.

A VI. kerületi önkormányzat egyébként a pályázaton nyertes bérlőtől havonta legkevesebb 3 millió forintos bérleti díjat kér, emellett az is célja, hogy az új bérlővel felújíttassa az ingatlant. Az önkormányzatnál azt mondták, a pályázati kiírással nem szeretnék elkergetni a kultúrközpontot - az azt működtető alapítványnak lehetősége van részt venni a pályázaton. A Tűzraktér vezetése szerint hosszú távú pályázatok nélkül esélytelen, hogy megtartsák helyüket a Hegedű utcai épületben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása