Kultography

Tavaszi Fesztivál Szentendrén

Tavaszi Fesztivál Szentendrén

Bálint Ádám írása itt: - 2011-03-02 00:30

Lajkó Félix, Pitti Katalin és a Ghymes Együttes fellépései mellett megnézhetjük az Indul a bakterházat és az Esőembert (Rain Man) is színpadra állítva. Több zongorahangverseny is helyet kapott, de akár ellátogathatunk a Titanic találkozóra is, amely a legendássá vált óceánjáró iránt érdeklődőknek kínál dokumentumfilm-vetítést és kerekasztal-beszélgetést.

Aki nem érezi magát megfelelően ráhangoltnak, hogy a fenti fajsúlyosabb műsorokba betekintsen, találhat magának helyet a moziban is, hiszen a fesztivál keretében Cinema Nord elnevezéssel északi filmalkotásokat vetítenek a szentendrei P’Art Moziban.

A részletes információkat itt tekintheted meg - illetve érdemes a jegyvásárlási lehetőségekről is tájékozódni, mert a Titanic találkozón kívül minden műsor 1000-3000 forintos összeg ellenében látogatható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása