Kultography

Legyél Te is "hétvégi grafikus"!

Legyél Te is "hétvégi grafikus"!

Bálint Ádám írása itt: - 2011-02-27 14:31

COLOURlovers - készíts háttérképet!

Ezen az oldalon tetszés szerint választhatsz ki mintákat és színezheted őket olyanra, amilyet épp a hangulatod kíván. Szerencsére még regisztrálnod sem kell, de ami még jobb, ha egy igazán jó, "kortárs" vagy retró hátteret szeretnél a gépedre, néhány kattintással letöltheted akár másokét is.

Flame Painter - a füstfestők

Ez az alkalmazás is leginkább háttérképek készítéséhez ideális, de aki nagyon álmodozós típus, az így készült képet használja fel weboldalához, vagy füstszöveggel írhatja fel akár szerelmi vallomását is, ha épp úgy tetszik.

Taaz.com - Sminkkészítés lányoknak!

Na itt aztán mindent bele! Professzionális sminkkészítő szimulátor. Akár modellek fotóival, vagy a magadról feltöltött képekkel is lehet próbálkozni. Az alkalmazás arról szól, hogy a sok sminkelési és divattipp mellett egy okos alkalmazás segítségével egy átlagos fotóra (amelyen egy arc látható) sminkeket próbálhatunk föl. A legnagyobb divatmárkák termékeiből és azok színpalettáiból választhatunk rúzst, szempillát, alapozót, bármilyen szépítőszert. Kipróbálhatjuk, hogy a barnás vagy inkább a kékes, a zöldes vagy netán a pirosas-rózsaszínes árnyalatokkal hozhatjuk ki magunkból a legjobbat.

Comix! - készíts vicces képregényeket!

Hazánkban még nem olyan elterjedt, pedig nagyon mókás időtöltés és egy jól működő webes szoftverrel nem is túl időigényes elfoglaltság. A Comix! segítségével kedves figurákat tehetsz a képkockákba és igazi klasszikus képregényeket készíthetsz - pont olyanokat, amelyek régen a vasárnapi újságok utolsó oldalain kaptak helyet. Ha hallasz egy jó viccet, keress hozzá vicces figurákat a galériából és add a szájukba a mondanivalót!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása