Kultography

Twilight-vetélkedővel népszerűsítik az olvasást

Twilight-vetélkedővel népszerűsítik az olvasást

Bálint Ádám írása itt: - 2011-02-17 12:39

Magyarország 33 településéről összesen 47 csapat nevezett be a hódmezővásárhelyi Eötvös József Székhelyintézmény Twilight-vetélkedőjére. A végső megmérettetésre holnap kerül sor.

A Hódmezővásárhelyi Integrált Szakközépiskola és Szakiskola Eötvös József Székhelyintézménye által szervezett országos Twilight-vetélkedő Stephenie Meyer amerikai írónő négykötetes bestseller regénysorozatára épül. A verseny legfontosabb célja az olvasás és könyvtárhasználat népszerűsítése, de a korszerű pedagógiai elvek és módszerek is hangsúlyt kapnak.

A vetélkedő 6 fordulós, 2010 szeptemberében kezdődött, és 2011 február 18-án ér véget. Formáját tekintve 5 internetes fordulóból állt, az interneten legjobb eredményt elérő 16 csapat a 2011. február 18-án megrendezendő döntőn személyesen is összeméri a tudását.

A február 18-i döntőre a Balog Imsi Sportarénában (Hódmezővásárhely, Szegfű utca 6.) és az iskola egyes termeiben kerül majd sor. A döntőt gazdag programok kísérik, ilyen a vetélkedőt követő ereklyebörze, - író-olvasó találkozó (Szurovecz Kitti írónő), zárásaképpen pedig egy kareokepartival egybekötött vámpírbálra várják a résztvevőket.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása