Kultography

Lesz RTL 2 is!

Lesz RTL 2 is!

Bálint Ádám írása itt: - 2011-02-09 13:25

Dirk Gerkens adott interjút az Index.hu portálnak - ebben a korábbi híresztelésekhez képest jóval diplomatikusabb megfogalmazást olvashatunk az RTL Klub vezérigazgatójától a médiatörvénnyel kapcsolatosan. A csatorna első embere lényegében üdvözölte az új szabályozást, hivatkozva arra, hogy az 1997-ben elfogadott korábbi törvény már elavulttá vált. És bár szerinte az új sem tökéletes, a tévécsatornák számára alapjaiban nem rengeti meg a világot, hiszen rájuk - a nyomtatott sajtótermékekkel ellentétben - már eddig is szigorú szabályok vonatkoztak.

A szakember elmondta, hogy az RTL Klub vezető szerepének megőrzését egy csatorna már nem lesz képes biztosítani, így várható, hogy egy újabb adót indítanak Magyarországon. Az RTL 2 "kódnévvel" illetett új program célcsoportjáról Dirk Gerkens nem árult el többet, de emellett kizárta, hogy sport, ismeretterjesztő vagy egyéb tematikus struktúrában gondolkoznának, hiszen ezekből már túlkínálat van a piacon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása