Kultography

Magyarországon koncertezhet nyáron az Outkast?

Magyarországon koncertezhet nyáron az Outkast?

Kultography írása itt: - 2014-01-15 09:00

Elviekben nem kizárt, hogy nyáron hazánkban is fellépjen az Outkast. A banda a közelmúltban jelentette be, hogy jubileumi, 20. születésnapjuk miatt  több mint 40 állomásos fesztiválturnéba kezdenek. A sort áprilisban a Coachella nyitja, a dátumok nagy része még nem ismert.

outkast.jpg

Az Outkast (Antwan “Big Boi” Patton and André "3000" Benjamin) saját közösségi média oldalain jelentette be a outkast.jpghírt, hogy visszatérnek a színpadra és világkörüli fesztiválos turnéra indulnak. Április 11-én a Coachellán lépnek fel, júniusban a Firefly Music Festivalon lesznek láthatóak, a további koncertek helye és időpontja nem ismert.

Mindezek ellenére úgy tűnik, hogy mégis kicsi rá az esély, hogy nálunk is zenéljenek. Kérdésünkre a Sziget szervezőiroda ugyanis arról tájékoztatott, hogy ők is nagyon szeretnék, hogy a banda valamelyik fesztiváljukon fellépjen, fel is merült a koncert lehetősége, elsősorban a Szigeten, de nem valószínű, hogy sikerül megállapodniuk.

– A tárgyalások jelenleg is zajlanak az ügynökükkel, de sajnos nagyon kicsi a valószínűsége, hogy idén élőben láthassuk őket bármelyik fesztiválunkon, mert a zenekar által elvárt összeg és a lehetőségeink elég messze állnak egymástól – mondta el kérdésünkre Vető Viktória, sajtófőnök.

Mi még azért reménykedünk, hátha a srácok úgy döntenek, lejjebb adják az igényeiket és hozzánk is ellátogatnak majd.

A csapat 1994-ben adta ki debütáló albumát Southernplayalisticadillacmuzik címmel. Az évekfolyamán több mint 25 millió korongot adtak el, több Grammy-díjat tudhatnak magukénak, köztük az Év albumáét, amelyet a 2003-as Speakerboxxx/The Love Below-ért kaptak. Ezzel zenetörténelmet írtak: ők lettek az első rap csapat, akik valaha ebben a kategóriában győzni tudtak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása