Kultography

Májusban ismét Színházak éjszakája

Májusban ismét Színházak éjszakája

Kultography írása itt: - 2013-04-05 17:30

Budapest Bábszínház, Budapesti Operettszínház, Centrál Színház, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Katona József Színház, Kolibri Színház, Madách Színház, Örkény István Színház, Radnóti Miklós Színház, Szabad Tér Színház, Thália Színház, Új Színház, Vígszínház – ez az eseményen résztvevő teátrumok listája.

A nézők a Színházak éjszakájára érvényes karszalag megvásárlásával ellátogathatnak a résztvevő színházak bármelyikébe. A színházak erre az alkalomra született produkciókkal, gyerekprogramokkal, koncertekkel készülnek, a közönség például beszélgetéseken, kulisszajáráson és tánctanításon is részt vehet.

A rendezvény programja a www.szinhazakejszakaja.hu oldalon olvasható. A színházak mellett az interneten is meg lehet vásárolni a karszalagokat, de azokat átvenni csak a teátrumokban lehet. Vannak olyan rendezvények, amelyekre regisztrálniuk is kell a nézőknek. A belépők ára a tavalyihoz képest nem változik: a felnőtt 1700, a diák 1000, a gyerek karszalag 100 forintba kerül.

A színházak programjai között szerepel a Bábborzongató Barangolás, az Ördögölő-Csűrdöngölő, a Szívből Soul, az Alvószínház felnőtteknek, a Nézőhorgászat, a L'Élek, a Kék Angyal Bár, a Mozgófénykép-dalok, a Best of Kabaré című produkció és A gondnokság című színházi sitcom 2. évadának befejező részét is láthatják a nézők ezen az estén.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása