Kultography

Jóllakni a VOLT-on

Jóllakni a VOLT-on

Mittelholcz Ágnes írása itt: - 2015-07-03 21:46

A Szigeten megszoktuk, hogy bőven van választék, de szerencsére pár éve már megfigyelhető az egyre szélesebb körű ételkínálat a VOLT-on is. Jó hír a Gourmet kedvelő fesztiválozóknak, hogy már itt sem csak a szokásos Balaton-parti ételekkel tömhetjük meg a bendőnket két fröccs között.img_5791_kiemelt.jpg

Persze a választék széles, megtalálható minden mit megkívánhatunk: lángos, hot dog, fagyi, tészta, kályhás lepény, mexikói, pizza, stb. Az árak viszont kissé borsosak azok számára, akik itt akarják megtömni a hasukat: egy sima hamburger egy ezresbe kerül, míg a szokásos amerikai „tömd magad” hot dog 700 Ft.

img_5791.JPG

Aki ízletesebb ételre éhezik, annak még többet kell fizetnie. Idén például már a Kolbice is képviselteti magát a helyszínen, itt az árak 1390 Ft-nál kezdődnek.

img_5790.JPG

A foodbox, mellyel már korábban találkozhattunk, 990 Ft-ért kínálja dobozos ételeit. A Chili con carne 1290 Ft, a pizza szelet 600 Ft, újdonságként pedig megkóstolhatjuk a Gipsy burgert, melyet 850 Ft-ért tudhatunk magunkénak.

img_5794.JPG

Az édes szájúaknak jó hír, hogy - a szokásos fagyi mellett - a goffree-nál már 400Ft-tól hódolhatnak az édes élvezeteknek.

img_5792.JPG

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása