Kultography

Népszerű előadók jegyzik A lázadó filmzenéjét

Népszerű előadók jegyzik A lázadó filmzenéjét

Kultography írása itt: - 2015-03-19 10:35

Március 19-étől vetítik a hazai mozik a nagysikerű A beavatott film folytatását, A lázadót.  A történet onnan folytatódik ahol az előző véget ért. A fesztült, tempós történések mellett figyelemreméltó a film zenéje is, melyen az előző részhez szintén hozzájáruló M83 mellett igazi csemegéket is találunk.lazado_kulto_kiemelt.jpg

lazado_amcsi_moziplakat.jpgA válogatás ráadásul tökéletesen illeszkedik a történethez: dinamikus, ötletes és erős. Egy csokor olyan dal, amely táplálja forrongó énünket és erőt ébreszt bennünk. Egyáltalán nem lágyak vagy szelídek, sokkal inkább a lázadás himnuszai.

Az albumon nyolc olyan erőteljes szerzemény kap helyet, amely annyira modern és friss, hogy szinte kép nélkül is megidézi a film futurisztikus atmoszféráját. Mindehhez olyan sikeres előadók adják nevüket, mint az Imagine Dragons, Woodkid vagy a Haim.

A teljes filmzenealbum meghallgatható ITT.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása