Kultography

A vízen lopakodó forradalom

A vízen lopakodó forradalom

Blahó Dávid írása itt: - 2014-10-27 14:23

Kowalsky_2014_promo_shot_fekvo.jpgAz Egy világon át című klipjének premierje után pályafutása egyik legkülönlegesebb koncertjét adja november 22-én a Kowalsky meg a Vega. A zenekar, melynek április közepén megjelent új albuma már dupla platina, formabontó akusztikus koncertre készül egy exkluzív helyszínen.

kowa_bn1022.jpgA klubokban és fesztiválokon egyaránt sikeres Kowalsky meg a Vega idei koncertnaptárjának egyik, ha nem a legkülönlegesebb fellépése lesz az A38 Hajón november 22-én megrendezésre kerülő akusztikus koncert, melynek mottója: Csendes forradalom. A zenekar ezen az estén nem csak, hogy akusztikus köntösbe öltözteti régebbi és újabb slágereit, de egy vonósnégyest és egy DJ-t is a színpadra invitál majd. Egyedi, egyszeri és megismételhetetlen este lesz.

- Alapvetően egy szimpla akusztikus koncertnek indult vonósnégyessel kiegészülve, amilyen már korábban is volt. De hogy ne ismételjük önmagunkat, kicsit továbbpörgettük ezt a szálat, így bevonunk egy DJ-t is, ezért lesz DJ Akusztik az est neve - avat be az előzményekbe Kowalsky, a zenekar énekese. - Egyelőre ott tart a felkészülés, hogy mi még csak az akusztikus részt ismerjük, a DJ munkáját menet közben illesztjük be. Az is elképzelhető, hogy sokkal dinamikusabb lesz, mint egy hangos koncert, csak éppen más műfajban. Még számunkra is meglepetés, hogy mi lesz a végeredmény: az egész biztos, hogy ilyen formában még nem lépett fel a zenekar.

A vonósnégyest a számtalan produkcióban zseniálisat alkotó Szirtes Edina Mókus vezeti, a DJ kiléte viszont egyelőre még titok.

2014. november 22.
A38 Hajó (Budapest, Petőfi híd)
19.00 Kapunyitás
20.00 Karmapirin
21.00 Kowalsky meg a Vega

Jegyár:
elővételes 2.999 Ft
helyszíni 3.499 Ft

Fotó: Máté Évi (ZeneFórum)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása