Kultography

Liv Tyler is szerepet kap a június végén induló sorozatban

Liv Tyler is szerepet kap a június végén induló sorozatban

Kultography írása itt: - 2014-06-22 21:49

hátrahagyottak-kiemelt.jpgJúnius 30-án debütál az HBO-n a csatorna legújabb saját gyártású sorozata, A hátrahagyottak. A Tom Perrotta regénye alapján készült film forgatókönyvét a Lost Emmy-díjas írója, Damon Lindelof, és maga a könyv szerzője jegyzik. A történet a népesség 2%-ának magyarázatok nélküli eltűnésével kezdődik.

A rejtélyes eset után három évvel, New York állam kisvárosában, Mapletonban folytatódik tovább a sztori, ahol semmi sem olyan, mint az eltűnések előtt volt, melyet sokan a Bibliában megjövendölt kiragadással magyaráznak. Az eseményekre a hátrahagyottak a legkülönfélébb módokon reagálnak: vannak, akik a hallgatásba és a magányba menekülnek, vannak, akik megpróbálják túltenni magukat a katasztrófán, és vannak olyanok is, akik elkeseredve attól, hogy nem kerültek a méltó elragadottak közé, bűnbánó szektákban élnek tovább. Kevin Garcey rendőrfőnök – akit Justin Theroux alakít -, a két gyermekes apa, megpróbálja fenntartani a megszokott állapotot, ám a fogalom ekkorra már teljes mértékben érvényét veszítette.

hátrahagyottak-kiemelt.jpg

A hátrahagyottak első része június 30-án kerül adásba az HBO-n és az HBO Go-n. Azt előzetesen már tudni lehet, hogy a sorozat színészei között szerepel többek között Liv Tyler is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása