Kultography

Idén is robottal vár a VOLT

Idén is robottal vár a VOLT

Kultography írása itt: - 2014-06-13 18:31

Tavaly annyira megkedvelte a közönség, hogy idén, az egy nappal hosszabb VOLT-on is robottal várják majd a látogatókat a bejáratnál. A 16 méter magas „ajtónálló" olyan koncertekre engedi majd be a népet, mint az Arctic Monkeys, a Morcheeba, The Strypes, a Hurts, a Thirty Seconds to Mars, a Sunrise Avenue, Birdy és még sorolhatnánk. Július 1-jén nyitja kapuit a VOLT.

10403004_10152196145929227_1661315142793169900_n.jpg

Az már látszik, hogy idén a legnagyobb várakozás az Arctic Monkeys július 6-i koncertjét kíséri, de a további 10403004_10152196145929227_1661315142793169900_n.jpgnapokra is igen nagy az érdeklődés. A fesztiválon, ahogy az már megszokott a koncertek mellett számos más, érdekes programmal, élményelemmel is várják a vendégeket a szervezők. 2013-ban egészen egyedi külsőt kapott a VOLT Fesztivál Telekom Nagyszínpada, amelyet két, grandiózus robot ölel át. Idén tovább „robotosodik” a VOLT, amelynek bejáratánál egy 16 méter magas robot fogadja a vendégeket, a hasában egy nagyméretű LED-fallal.

A szervezők most is arra buzdítják a vendégeket, hogy saját készítésű robotjelmezben érkezzenek Sopronba. Az érkezéskor minden „robot” ajándékot kap, a szépségversenyen pedig fesztiválbérletek is gazdára találnak majd. Természetesen a helyszínen is lehet majd robotokat alkotni: 1000 db kartondoboz áll a fesztiválozók rendelkezésére, hogy minél szebb és különlegesebb robotok születhessenek.

A Telekom, a VOLT névadó főtámogatója változatos programokkal várja idén is a fesztiválozókat. A már jól ismert Telekom Nagyszínpad mellett ebben az évben egy új, látványos vizuális elemekkel felszerelt buli helyszín is debütál: a Telekom Teraszon esténként neves DJ-k gondoskodnak a hangulatról. Mindemellett a hazai fesztiválok sorában elsőként a VOLT-on, a Telekom Szurkolói Arénában fog bemutatkozni egy nemzetközi szinten is egyedülálló magyar találmány, egy futball alapú sport és fejlesztő sporteszköz, a Teqball. A kidolgozott szabályrendszerrel rendelkező Teqball visszaadja a labdarúgás valódi élményét, mind a hobbi-, mind a professzionális játékosok számára.  Az arénában továbbá a Foci VB élő közvetítését is követni lehet majd, hogy egy fontos pillanatról se maradjanak le a fesztiválozók.

 Aki nem tud részt venni a fesztiválon, az is részese lehet az élménynek, ugyanis a Telekom honlapján (www.telekom.hu/fesztival) a koncertek élő streaming közvetítését bárki követheti az okos eszközein: notebookján, tabletjén és okostelefonján is.

Fotó: Zsombor Tóth - fb.com/fototh — at Akvárium Klub Official.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása