Kultography

Filmzenék és Balaton - a tökéletes fesztiválhoz

Filmzenék és Balaton - a tökéletes fesztiválhoz

Kultography írása itt: - 2014-05-16 08:33

image.jpg 

Az I. Filmzene Fesztivál hiánypótló a hazai filmkultúra és a fesztiválok kínálata szempontjából is, eddig ugyanis mindkettőből hiányzott a nagysikerű filmek világhírű zenéinek ünneplése. Éppen ezért az I. Filmzene Fesztiválra meghívást kaptak a filmzenék előadói és szerzői, velük közösen egy zenés családi hétvégével tisztelegnek a szervezők a filmzene nagyjai előtt, a Balaton egyik legszínesebb városában, Zamárdiban.

image.jpg 

2014. június 27-29. között a Balaton part kivételes hangulata a legjobb magyar borokkal, kézműves sörökkel és a legfinomabb falatokkal várja a látogatókat. Emellett színes műsorok, családi programok, valamint a rock&roll, a pop-rock és a musical kiválóságai szórakoztatják a közönséget. A fellépők között ott lesz Török Ádám, a fuvola koronázatlan királya, Fenyő Iván, Kiss Tünde, Puskás Peti (Made in Hungaria), Sári Évi, Mészáros Árpád Zsolt, Király Viktor, Király Linda, Kállay-Saunders András, Tóth Gabi, Széles Iza és Varga Viktor. Színesíti a kínálatot és a hangulatot DJ Smash, a gyermekek kedvence, az Alma Együttes, a Chevromandala Transit Ride és Elvis Presley(vagyis a legjobb hazai imitátorok), a Hangária zenekar, sztárvendégként pedig fellép a Dolly Roll.

A programokra a belépés díjtalan!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása