Kultography

Csúnya bukás a Grace Kelly-ről szóló film

Csúnya bukás a Grace Kelly-ről szóló film

Kultography írása itt: - 2014-05-14 13:34

A kritikusok szerint borzasztó lett a Grace – Monaco csillaga (16) című film, amely a ma kezdődő Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nyitófilmje. A Nicole Kidman főszereplésével készült filmet május 22-én a magyar mozikban is bemutatják, igaz a nemzetközi kritikák után nekünk elment tőle a kedvünk. GOM_B1_Online.jpg

A Grace Kelly-ről, a későbbi monacoi hercegnőről szóló film bemutatása nem volt éppen prGOM_B1_Online.jpgoblémamentes: a premiert eredetileg tavalyra tervezték, végül idénre tolódott, ráadásul a királyi család a film egyik változatával sem elégedett. Most azonban úgy tűnik, nem csupán a család nem elégedett az alkotással, hanem az újságírók sem, akik már megtekintették a filmet.

A legtöbbjük szerint unalmas, leginkább tévéfilmnek megfelelő, de ahhoz sem elég mély, a rendezés rettenetes és Nicole Kidman alakításában is találtak kivetnivalót. A Guardian egyenes úgy fogalmaz: „Cannes a Dianáról szóló filmnél is rosszabb királyi életrajzi alkotással nyit". Röviden pedig úgy fogalmaztak: a film egy lélegzetelállító katasztrófa.

Mindezek után nem tudjuk, hogy mennyire várjuk a magyarországi bemutatót, amely május 22-én lesz.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása