Kultography

Újabb arénás cirkuszi show Budapesten

Újabb arénás cirkuszi show Budapesten

Kultography írása itt: - 2013-11-25 13:17

A Cirque du Soleil után újabb világhírű cirkusz érkezik Budapestre. A Cirque Éloize iD című előadása 2014. április 22-én és 23-án a Papp László Budapest Sportarénban lesz látható.

6EBC9F5E-687E-4A2A-A414-8177647935D2.pngA Jeannot Painchaus rendezte iD kirobbanó energiájú produkció, a cirkusz, a hip-hop és az utcai tánc keveréke.A társulat 1993-as alapítása óta a világ egyik vezető kortárs cirkuszává vált. Újító produkcióikkal a társulat olyan előadások színpadra állítására specializálódott, amely a cirkuszművészetet kombinálja a színházi előadással, a zenével és a tánccal - a társulatra jellemző sajátos és úttörő módon.

Az iD 15 akrobata és előadóművész színpadi munkája, vadonatúj multimédiás kiegészítőkkel, valamint rock és elektronikus zenéktől inspirált kísérőzenével, amely Jean-Phi Goncalves és Alex McMahon munkája. Az iD-ban az akrobaták fegyelme vegyül a hip-hop táncosok energiájával, egy friss és magas fordulatszámú pörgést adva a modern cirkusznak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása