Kultography

Crossing lines - itt a legújabb izgalmas bűnügyi sorozat (JÁTÉK)

Crossing lines - itt a legújabb izgalmas bűnügyi sorozat (JÁTÉK)

Kultography írása itt: - 2013-09-13 10:30

Hogyan lehetne az általad alakított Evát jellemezni?

Eva a csapat szíve, lelke. Melegszívű, empatikus lány, ezért könnyen megnyílnak neki az emberek. Talán kicsit érzelgős is. Én magam is ilyen vagyok – mint az olaszok általában –, ezért könnyvű volt a bőrébe bújnom. Eva tele van energiával, olyan, mint egy vulkán, elképesztő lendületet ad a csapatnak, de ahogy az olasz nőket, őt is könnyű feldühíteni is.

Mit lehet tudni a múltjáról?

Evának nem volt könnyű gyermekkora: 15 évesen rájött, hogy a családja a maffiának dolgozik, és ekkor nehéz döntés várt rá. El kellettt döntenie, hogy vagy folytatja a fényűző életét azzal a tudattal, hogy a pénz, amit eltapsol honnan származik, vagy szembefordul a világgal ahonnan jött, de ezzel elveszíti családját is. A második utat választotta, de a döntés nagyon megviselte, és azóta nehezére esik megbízni az emberekben. Hogy a fájdalmát enyhítse, életét a bűnüldözésre tette fel. A szerep megformálásánál elsősorban arra figyeltem, hogy kidomborítsam Eva sérülékeny oldalát is. Eva nem egyszerűen egy kemény csaj, ennél jóval bonyolultabb jellem. Számtalan olyan elemet építettünk Eva jellemébe, amelyből látszik, hogy milyen érzékeny. Például tudatosan vállalja nőiségét, női érzékenységgel közelíti meg a problémákat és csöppet sem kíván olyan lenni, mint a csapat macsó férfitagjai.

Az előbb már említetted, hogy olyan érzelgős vagy, mint Eva. Másban is hasonlítasz rá?

Rengeteg dologban, mivel Ed, a forgatókönyvíró, sok jellemvonásomat kölcsönvette a karakter felépítéséhez.  Például, a barátaim mindig csipkelődnek velem, és Ed ezt a dinamikát Eva többiekhez való viszonyába is belevitte. Mindemellett imádok kajákról és a főzésről beszélni és Eva is. Ed tényleg nagyon jó fej, sok szempontból kifejezetten ránk szabta a szerepünket, hogy minél otthonosabban mozogjunk benne. Már azt sem tudom igazán, hol kezdődik Eva és hol folytatódik Gabriella. Ez a többi színésszel is így van, és így a színészek egymás közötti viszonya is megjelenik a filmbeli nyomozócsapat életében.

Milyen volt Eddel dolgozni?

Nagyszerű! Ed nagyon nagy szabadságot ad nekünk. A karakterem neve például eredetileg Giovanna lett volna. Minden olasz tudja, hogy manapság már csak a bottal botorkáló nagynéniket hívják így. Felhívtam Edet, hogy ez így nem lenne jó, ő pedig azonnal rám bízta a névválasztást. Nagyon ritka olyan írót találni, aki ennyire nyitott a színészek ötleteire és megérzéseire. Tulajdonképpen szinte minden, amit Ednek tanácsoltam belekerült a forgatókönyvbe. Ha pedig valamilyen ötlet megvalósíthatatlan, Ed veszi a fáradságot, és részletesen elmagyarázza, hogy miért. Fantasztikus vele dolgozni. Mindig lehet rá számítani, minden gondunkat komolyan veszi.

Milyen érzés volt fegyvereket használni?

Az ezt megelőző filmemben szintén használtam fegyvert, géppisztolyt és páncéltörőt is. Mi tagadás, nem ment valami jól. Örülök, hogy mindenki túlélte. Amikor megérkeztem a forgatásra kissé nyugtalankodtam és rögtön figyelmeztettem Edet, hogy nem lövök túl jól, ráadásul autót sem tudok vezetni. Szép lassan azonban belejöttem a lövöldözésbe. Rengeteget gyakoroltam, most már kifejezetten élvezem. Jól megdobja az adrenalin szintemet, az biztos! Amikor lövöldözöm, nagyon vagánynak érzem magam. Szívesen kipróbálnám újra a páncéltörőt is.

 

JÁTÉK:

Azok között, akik helyesen válaszolnak a következő két kérdésre, 2 db, a sorozathoz kapcsolódó AXN-es ajándékcsomagot (amely egy csomag mérleget is tartalmaz) sorsolunk ki.

Hány női tagja van a csapatnak?

Hol szedi össze Daniel őrnagy Carl Hickmant nyomozót?

A helyes megfejtéseket a jatek@kultography.hu címre várjuk, a levél tárgya legyen Crossing lines-játék. Beküldési határidő: szeptember 20. 22 óra.  

A játékban csak azok vehetnek részt, akik az e-mailbe beleírják a postacímüket is.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása