Kultography

Tanulj te is flódnit készíteni! - Játék!

Tanulj te is flódnit készíteni! - Játék!

Kultography írása itt: - 2013-08-26 10:41

A flódni alapvető összetevői a  tészta és több rétegben és a töltelékek – dió, mák, alma, lekvár. A hagyományos receptek szerint tipikusan szilva, de akad baracklekvárt javasló recept is.
A tészta alapanyagához gyakran bort is kevernek, más receptek szerint a mák- illetve diótölteléket főzik fel borral. Mazsolát, reszelt narancshéjat is szoktak a töltelékbe rakni.

Az Oleo Pazzo cukrászai, Hoffman Ágnes és Aszódi Gergő, augusztus 29-én este megmutatják, hogy ők hogyan készítik a flódnit. Sőt meg is tanítják a vállalkozó kedvűeknek hogyan kápráztathatják el a családot és a barátokat saját készítésű süteménnyel.

Az egy estés kurzus díja 7500 forint, amelyért mindenki elkészítheti és hazaviheti saját flódniját és egy finom alkoholmentes koktélt is elfogyaszthat a "tanulás" közben.

JÁTÉK!

Nyerj egy páros részvételi lehetőséget a flódnikészítő kurzusra! Ehhez nem kell mást tenned, csak válaszolni a következő kérdésre: A flódni töltelékéhez a dió, a mák és az alma mellett mely hozzávaló elengedhetetlen?

A megfejtéseket a jatek@kultography.hu-címre várjuk  "flódni-játék" tárgy megjelöléssel augusztus 27. éjfélig. Kérünk, csak akkor jelentkezz a játékra, ha részt tudsz venni az augusztus 29-én, 18 30-kor kezdődő kurzuson!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása