Kultography

Ákos és a Hurts közös munkája

Ákos és a Hurts közös munkája

Kultography írása itt: - 2013-03-30 09:51

A brit elekrto-pop duó új albuma csak pár hete jelent meg, a beharangozó kislemez pedig már akkor nagy siker volt - azóta pedig rongyosra játszották a rádiók és zenei TV csatornák is. A Hurts Exile című albumának első kislemezéhez Ákos is remixet készíthetett, az új dal kedden debütál.

Ákos verziója tavaly megjelent, 2084 című albumának egyik dalát idézi, a Megsebezve hangkészletét vélhetik majd felfedezni a vájt fülűek az interneten bemutatásra kerülő dalban. A remix egyébként hangulatában a '80-as éveket idézi.

A Hurts egyébként világszerte elképesztő sikereket produkált, és nálunk is szívesen látott vendég a fesztiválok színpadán. 2011-ben és 2012-ben a Sziget A38-as színpadát, 2012-ben pedig a Nagyszínpadot koptatták. Idén a VOLT fesztiválra térnek vissza hozzánk.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása