Kultography

Gabonapehely, amely tej nélkül is biztos kalciumforrás

Gabonapehely, amely tej nélkül is biztos kalciumforrás

Kultography írása itt: - 2013-03-20 10:30

Megújult receptúrával kerülnek idén a boltok polcaira a Nestlé gabonapelyhei. A teljes értékű gabonával készült reggelizőpehely egy adagja mostantól egy felnőtt naponta javasolt kalciumbevitelének 15 százalékát fedezi már tej hozzáadása nélkül is.

„A szervezetnek szüksége van kalciumra a növekedéshez. A fizikai aktivitás szintén hozzájárul a csontok egészséges növekedéséhez. A kiegyensúlyozott és változatos táplálkozással, valamint a rendszeres testmozgással egybekötött egészséges életmód segíthet az erős csontok megtartásában is” – mondja Mihály Tekla, a Nestlé dietetikusa – „Ha a gabonapelyhet tejjel fogyasztjuk, akkor a kalciumbevitelünket tovább növelhetjük.”.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása