Kultography

Illemleckék gyerekeknek a Hotel Nemzetiben

Illemleckék gyerekeknek a Hotel Nemzetiben

Kultography írása itt: - 2013-03-07 13:30

Márciustól minden hónap első szombatján a gyermekes családok figyelmére számít a Hotel Nemzeti. Illemleckék patinás környezetben, az Anyakanyar.hu családi weboldallal együttműködve, amelyeken Eöttevényi Zsófia, diplomatafeleség, kisgyerekes anyuka, azaz Sophie játékos formában, stílusos helyszínen tartja meg tematikus illemóráját, hogy könnyed formában, örömteli módon, szinte észrevétlenül válhassanak az apróságok jól nevelt felnőttekké.

Az első ilyen alkalommal március 9-én tavaszváró és húsvéti hangulatban kalandozhatnak a gyermekek Etikettországban: ünnepre készülődés, bemutatkozás, dekorálás mellett egy finom uzsonna is emlékezetessé varázsolja a délutánt. Ezt a programot felnőttek is megirigyelhetik.

Jelentkezni és asztalt foglalni a szálloda telefonszámán lehet: 06-1-477-45-00.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása