Kultography

Leona Lewis az állatok jogaiért kampányol

Leona Lewis az állatok jogaiért kampányol

Kultography írása itt: - 2013-03-04 12:00

A The Body Shop büszke arra, hogy nem végeznek állatokon kísérleteket a termékeikhez. Az énekesnő részt vesz a márka új kampányában, amellyel azt szeretnék elérni, hogy világszerte szüntessék be a kozmetikumok állatokon való tesztelését. Az Európai Unióban március 11-től be is tiltják ezt a tesztelési módot.

Emellett megjelenik egy limitált szériás, az énekesnő nevével fémjelzett „kegyetlenség-mentes" smink-és illatkollekció. Az együttműködést egy exkluzív Leona Lewis koncerttel is megünneplik: az esemény március 26-án lesz, online élőben követhetik majd a rajongók. Ennek részleteiről bővebb információt a The Body Shop Facebook-oldaláról lehet megtudni.

Az énekesnő az együttműködés kapcsán elmondta: szenvedélye a szépség, de az állatok jogai is nagyon fontosak számára, éppen ezért odafigyel arra, hogy milyen termékeket használ.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása