Kultography

Magyar filmek Rómában

Magyar filmek Rómában

Kultography írása itt: - 2013-03-02 10:30

A Magyar-Olasz Kulturális évad december óta zajló eseményei sorába illeszkedik a három magyar film római bemutatója, a Fesztivál teljes programjában összesen 12 filmet mutatnak be a római kulturális központban a Magyar Filmunió, valamint az érintett nagykövetségek szervezésében.

A magyar mozikon kívül megtekinthetők A bátorság és az Öngyilkosok szobája című lengyel filmek, a cseh-szlovák koprodukcióban készült, Túlélni a saját életet című animáció, a Tigris a városban című szlovák mozi, A ház című cseh-szlovák film, és látható lesz az Odcházení (Lelépni a színről) című cseh filmdráma is, amelyet 2011-ben, halála előtt Václav Havel volt lengyel köztársasági elnök írt és rendezett.

A fesztiválon a filmeket eredeti nyelven olasz feliratozással vetítik, a belépés pedig ingyenes.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása