Kultography

Akrobatikus kosárlabda show az Operettszínházban

Akrobatikus kosárlabda show az Operettszínházban

Kultography írása itt: - 2013-02-26 17:00

Egyedülálló, eddig sosem látott előadás kerül színpadra április 1-jén a Budapesti Operettszínházban. A Hip Hop International Hungary viszi színre a Street Beat című előadást. Különböző hip hop csapatok, a színház színművészei: Szabó Dávid, Brasch Bence, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes, Peller Anna és Nádasi Veronika mellett az ország legismertebb kosárlabda-freestyler-csapata, a Face Team – Akrobatikus Sportszínház is fellép, utcai és kortárs táncokkal ötvözött kosárlabda trükkökkel. Az előadás fókuszában a fiatalok napi problémái, az emberi kapcsolatok, értékek, egymás tisztelete áll.

A csapatot a világ legkülönbözőbb pontjaira hívják fellépni. Nemrég Katarba, a katari kosárlabda szövetség kosárlabda tornájára kaptak meghívást.  A Dohában rendezett 2 napos eseményen katari csapatok mellett egyetlen külföldi fellépőként szerepelt a Face Team.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása