Kultography

VilágVeleje Fesztivál a Millenárison

VilágVeleje Fesztivál a Millenárison

Kultography írása itt: - 2012-12-29 17:52

Január 18-án az aznap 3. születésnapját ünneplő Intim Torna Illegál ad koncertet, a zenekar második lemezét a közelmúltban mutatta be a közönségnek. A The Carbonfools együttes koncertjén a 13 éves zenekar legújabb nagylemeze, a Carbonsweet dalai is elhangzanak a régebbi kedvencek mellett. A Carbonfoools erre az alkalomra külön meglepetést is tartogat rajongóinak. Az éjszaka hátralévő részében Bérczesi Róbert Én (Az Én meg az Énekből) című műsorát prezentálja a hallgatóságnak.

Másnap a Csókolom zenekar és az új lemezét bemutató Péterfy Bori and Love Band koncertje szórakoztatja az érdeklődőket, az új dalok mellett a régebbi dalok is elhangzanak. Az esten fellép a gitár-tangóharmonika-trombitára épülő Presszó Tangó Libidó zenekar, és a különleges, félakusztikus zenét játszó Vörösfenyő is.

További részleteket a www.vilagveleje.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása