Kultography

Jó estét Nyár! címmel ad koncertet Siménfalvy Ágota a Millenárison

Jó estét Nyár! címmel ad koncertet Siménfalvy Ágota a Millenárison

Kultography írása itt: - 2012-05-02 12:40

A Millenáris Fogadójába meghirdetett koncert különlegessége az lesz, hogy a közönség ekkor hallhatja először Siménfalvy Ágota új saját számait, a külön erre az estre készített remixeket és ismert zenés színházi darabok betétdalait - tájékoztatták az MTI-t a szervezők.

Az esten az színész-énekesnő zenekara játszik (tagjai: Schneider Zoltán - gitár, Fehérvári Attila - basszusgitár, Elek Norbert - zongora, zeneszerző, Oláh Gábor - dob, Lukács Levente - zenei vezető, remixek, Simon Edina - vokál, Demeter Tamás - vokál), Siménfalvy Ágota vendége pedig az a Farkas Gábor Gábriel lesz, akivel az Örökre szépek című duettalbumot készítette, így ezekből a dalokból is elhangzik majd egy válogatás.

Siménfalvy Ágota 2001 óta a Budapesti Operettszínház tagja, a Nagymező utcai teátrum meghatározó művésze. Jelenleg a Musicalmesékben, a Rómeó és Júlia című sikerdarabban (Capuletné), a Koldusopera című Brecht-Weill-klasszikusban (Peachumné), a közkedvelt Szabó Magda-regényből készült Abigélben (Horn Mici), a Szépség és a  Szörnyeteg című Disney-musicalben (Madame de La Nagy Komód), valamint a Menyasszonytánc című klezmermusicalben (Rózsi) látható.

A színésznő 2010-ben készítette el Ébred valami a szívemben című szólólemezét, melyen zenés színházi darabok betétdalai mellett ismert hazai popslágerek is elhangzanak. A Magneoton Kiadó gondozásában megjelent albumon a hetvenes, nyolcvanas, kilencvenes évek magyar slágereinek feldolgozásai hallhatók, többek között a Jó estét nyár, jó estét szerelem.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása