Kultography

Tony Parker vezetésével hódítanak a Megamax új sorozatai

Tony Parker vezetésével hódítanak a Megamax új sorozatai

Kultography írása itt: - 2012-04-30 16:06

A Megamax legnagyobb újdonsága a hétvégenként 09:00-10:30 óra között látható sporttartalmakat bemutató műsorsáv. Az itt sugárzott Galactik Football már korábban is bizonyította népszerűségét, így az űrbéli fociliga biztos pontja lesz a hétvégéknek. De ennyi nem elég a futballból: a Supa Strikas és a Street Football csapata is hamarosan labdába rúg a Megamaxon. A Spike Team című sorozatban egy röplabda csapat sorsát kísérhetik figyelemmel a fiatal nézők, míg a kosárlabda rajongókat a Basketeers fogja a képernyők elég csábítani. Ennek a sorozatnak a különlegessége, hogy szerepel benne a belga származású francia profi kosárlabdázó NBA sztár, Tony Parker is.

Délután a humoron lesz a hangsúly, amelyről Casper és a Plankton Invasion gondoskodik. Ezt követően az akció kerül előtérbe, a népszerű Transformers című sorozattal, majd a Hot Wheels és a Gormiti hőseié lesz a főszerep.  Este a mágikus állatokat felvonultató Shoebox Zoo, és az angol televíziózás legdrágább gyermeksorozataként is ismert, világhírű Roman Mysteries kerül adásba.

A Megamax május 1-től nagyszabású kampányt indít. A csatorna Facebook oldalán pedig sokféle nyereményt nyújtó pontgyűjtő játékot hírdet. A játék lényege, hogy különböző feladatok teljesítésével (pl. fejtörők megoldásával, a műsorokhoz tartozó kérdések megválaszolásával) a tinik olyan pontokat gyűjthetnek, amelyeket a MegaStore-ban Megamaxos tárgyakra, játékokra válthatnak be. A fődíj pedig nem más, mint egy Xbox Kinect lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása