Kultography

Változatos programmal készül a nyitásra a PeCsa Music Garden

Változatos programmal készül a nyitásra a PeCsa Music Garden

Kultography írása itt: - 2012-04-27 14:28

4200 négyzetméteren újult meg a PeCsa Music Garden, a volt Petőfi Csarnok szabadtéri eseményközpontja, amely május 3-tól már rendszeres műsorral várja a bulizni vágyókat.

A fellépők listája igen változatos, május 3-án a Nemjuci, 4-én a colorstar, 5-én a Carbonfools, 10-én Jamie Winchester, 11-én pedig a Balkan Fanatik lép fel, de további ismert előadókra is lehet számítani.

Az elmúlt tíz év egyik legsikeresebb rockzenekara, a gothic metált játszó amerikai Evanescence június 18-án ad koncertet a budapesti PeCsa Music Hallban, az eddigi albumait több mint 25 millió példányban eladott csapat még sohasem lépett fel Magyarországon.

Mindemellett Tereskova, a Quimby, az Üllői úti Fuck, Müller Péter Sziámi és az Első Osztályú Srácok, a Kampec Dolores, valamint a Tudósok is fellép április 28-án az Aranyember Fesztiválon, amelyet 17 év szünet után a PeCsa Music Hall-ban rendeznek meg újra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása