Kultography

Szeptembertől a boltokban J.K. Rowling felnőtteknek szóló könyve

Szeptembertől a boltokban J.K. Rowling felnőtteknek szóló könyve

Kultography írása itt: - 2012-04-14 13:00

A The Casual Vacancy lesz Rowling első könyve, a népszerű Harry Potter-sorozat után. A hétrészes regénysorozat mellett több kisebb kötet is napvilágot látott, kiegészítvén Harry Potter világát, az utolsó ilyen a Bogár bárd meséi volt. A Harry Potter és a Bölcsek köve volt az első Potter-regény,1997-ben, az utolsó rész, tíz évvel később, 2007-ben jelent meg, a belőle készült film második részét pedig tavaly nyáron tekinthették meg a rajongók.

Rowling új regénye szakítva a varázslók világával egy angol városkába, Pagfordba kalauzolja el az olvasókat. A történet egy váratlan halálesettel veszi kezdetét. Az idillikus angol városka lakóit nagyon megrázza az esemény, és kiderül, hogy a gondosan rendezett felszín egy zűrzavaros és veszélyes várost rejt. Pagfordban mindenki harcban áll egymással, a gyerekek a szüleikkel csatáznak, a férjek a feleségeikkel, a szegények a gazdagokkal.

A The Casual Vacancy, amit a kiadó fekete komédiaként jellemzett, e-könyvként és hagyományos, papíralapú kiadásban is megjelenik. A magyar forgalmazásról egyelőre még nincs információ.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása