Kultography

Madonna legyőzte Elvist

Madonna legyőzte Elvist

Kultography írása itt: - 2012-04-03 15:53

Az énekesnő március 23-án megjelent MDNA című albuma a mi tetszésünket ugyan nem nyerte el, de tagadhatatlanul népszerű a közönség körében, hiszen új lemeze egyből a brit lemezeladási lista élére került, melynek köszönhetően Madonna 12. alkalommal állhat fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Ezzel pedig maga mögé utasította a korábbi csúcstartót, Elvis Persley-t, aki szólóénekesként tizenegy albumával vezette a listát – őt Madonna a Celebration című válogatáslemezével érte utol.

Az Official Charts Company által összeállított listán egyedül a The Beatles szerepelt jobban, hiszen ők eddig 15 alkalommal kerültek az első helyre.

A jelenlegi lista második helyén David Guetta a Nothing But The Beat című albuma áll 34 ezer eladott példánnyal lemaradva a pop királynője mögött.

A rekorddöntés alkalmával az Official Charts Company úgy döntött, azt is megnézi, hogy a letöltések alapján melyik volt Madonna legnépszerűbb 40 dala. Az eredmény itt található.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása