Kultography

9 éves a Pannonia Allstars Ska Orchestra

9 éves a Pannonia Allstars Ska Orchestra

Kultography írása itt: - 2012-03-01 09:45

Az Orchestra kiadós műsorral készül a nagykoncertre, ahol a zenekar tagjai előveszik a régi dalokat, de az új, tavasszal megjelenő nagylemezük számaiból is adnak egy kis ízelítőt. Az estét vendégfellépők színesítik. Londonból érkezik az angol reggae énekes, Planetman, de MC Kemon, valamint Buddapest Ridim Band kíséretében Mammazita is előad néhány dalt.

A koncertek előtt, között és után a PASO Soundsystem és egy osztrák vendég Dj  Reggae Pressure pörgeti a lemezjátszón a ska és reggae bakeliteket, egészen hajnalig.

Az estén egy régi rejtélyre is fény derül, mégpedig arra, hogy KRSA, a zenekar frontembere hány km-t fut egy koncert alatt. Az énekes cipőjébe ugyanis lépésszámolót építenek be erre az alkalomra.

A jegyek elővételben az Akvárium Klub jegypénztárában és az Interticket irodáiban: 1800 Ft, a helyszínen: 2200 Ft

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása