Kultography

Üzembe állították az ország első pálinkaautomatáját

Üzembe állították az ország első pálinkaautomatáját

Kultography írása itt: - 2011-04-11 21:19

Az első hazai önkiszolgáló pálinkaadagolót egy hónapja próbálhatja ki az utazó közönség Ferihegyen, és a vártnál is nagyobb sikernek örvend: előtere valós szociális térré alakult a rendhagyó ötletnek köszönhetően. A kulináris kedvű utazók tulipánformájú, EU-logóval is ellátott kristálypoharakból kóstolhatják meg a Bicske melletti Nobilis Pálinkafarm 2010-es évjáratú meggy-, szilva-, és barackpálinkáit.

A Nobilis Pálinkafarm kóstoltató berendezésének köszönhetően – amit a külföldiek mára már „Nobilis Box”-nak neveznek - a hazánkba látogató diplomáciai delegációk hazainduláskor, búcsúzásképpen megízlelhetik meghatározó hungarikumunkat, és személyesen tapasztalhatják, hogy a magyar vendégszeretet nem közhely csupán, hanem országimázsunk valódi eleme.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása