Kultography

Improvizatív táncest a Bálint Házban

Improvizatív táncest a Bálint Házban

Kultography írása itt: - 2011-04-05 20:57

A Medic'all Art Dance Társulat egy olyan tánctársulat, amely a mozgás, a zene és a táncos pillanatnyi érzelmi állapotát használja fel az információ közvetítésére. Célja, hogy egy rögtönzött pillanatot egy soha vissza nem térő hangulatot tárjon a közönség elé - saját érzelmeikkel és kreativitásukkal megtöltve. Ettől lesz minden fellépő művész produkciója egyedi, csak rá jellemző és megismételhetetlen. A produkciót ez a különleges elegy lengi körül, minden spontán történik. A művészek mind klasszikus baletten nevelkedett kiváló képesítésű táncosok, akik technikai tudásukon kívül mély művészi kifejezőképességgel rendelkeznek.

Az előadás célja, hogy egy olyan információcsokrot és belső értéket nyújtson át a nézőnek, amely segíthet rátalálni a harmónia felé vezető útra. Ez az út mindenkinél egyedi és mindenki a számára legmegfelelőbb utat választhatja ki az est folyamán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása