Kultography

Vasárnaptól eggyel több színháza lesz hazánknak!

Vasárnaptól eggyel több színháza lesz hazánknak!

Kultography írása itt: - 2011-03-22 21:35

A tavaly októberben 16. évét betöltő "állandó társulat nélküli társulat" 2008 óta tartó kényszerszünet után a Színházi Világnapra időzítve nyitja meg újra kapuit. A remélhetőleg hosszú időre otthont adó új épület a VIII. kerületi Kálvária tér 6. alatt található - a felújítási munkálatok ezekben a napokban fejeződnek be.

A Ruttkai Éva Színház a Színházi Világnap alkalmából bepillantást enged a kulisszák mögé, szeretettel és színes programokkal várja a nagyérdeműt! Délután 14 és este 18 óra között lesz színész-néző, kulisszajárás, Rómeó és Júlia beavatószínházi előadás, Teadélután Geszty Glóriával, Szirt Együttes koncert. A színpadon egymást váltják a társulat nélküli társulat tagjai és produkciói: Ábel Anita, Bálint Antónia, Csomor Csilla, Geszty Glória, Géczy Dorottya, Esztergályos Cecília, Marik Péter, Maros Gábor, Pálos Zsuzsa, Veress Előd és még sokan mások. 16 órától színházszentelés a történelmi egyházak Józsefvárosi vezetői által.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása