Kultography

Budapesten koncertezik a Duke Ellington Orchestra

Budapesten koncertezik a Duke Ellington Orchestra

Kultography írása itt: - 2011-03-11 08:08

Paul 1996-ban vette át a pálcát, és nem csak karmesterként, de filmesként is ismertté vált, miután nagyapjáról Love You Madly címmel filmet forgatott. Az alkotás Duke Ellington zenei karrierjének első szakaszáról szól, amelyben joggal kiérdemelte a „Herceg” ragadványnevet, mivel nagyon szépen tudott udvarolni saját közönségének. Akkoriban is megfordultak hazánkban, de ennek már ötven éve, és bizony azóta az együttes tagjai alaposan kicserélődtek. Természetesen ez nem megy a színvonal vonására, és a Duke Ellington Orchestra még mindig ugyanaz a hagyományos big band hagyományt őrző együttes.

A turné magyarországi állomása a Budapesti Kongresszusi Központ lesz, ahol április 5-én nézhetjük meg a legendás együttest.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása