Kultography

Retróval hódít az EFOTT is

Retróval hódít az EFOTT is

Kultography írása itt: - 2014-05-31 08:51

Haddaway, Vengaboys, Mr. President, Brooklyn Bounce – az idei EFOTT a 90-es évek kedvelt külföldi bandáival, Tankcsapda születésnapi koncerttel és a magyar fellépők legjavával várja idén a fesztiválozni vágyókat. A helyszín ezúttal Miskolctapolca lesz.

efott_hangulat_1.jpg

A július 15. és 20. között tartó fesztivál nyitónapján a Tankcsapda csap majd a húrok közé, várhatóan méltó tankcsapda.jpgnyitányt adva ezzel az egyetemisták kedvelt rendezvényének. A banda ekkor ünnepli 25. születésnapját, így a rajongók biztosak lehetnek benne, hogy nem egy „sima" koncertben lesz részük. Lukács Laci a felllépésről elárulta: érkeznek majd vendégzenekarok hozzájuk, illetve olyan programot mutatnak be, ami sehol máshol nem lesz látható. Idén nyáron összesen nyolc koncertet adnak a Tankok, de mindegyiken más lesz a program. 

A hazai fellépők közül biztosan ott lesz a Kowalsky meg a Vega, az Anna and the Barbies, a Quimby, a Beatrice, a Magashegyi Underground, a Hősök, a Hooligans, a Mary Popkids, a Halott pénz, illetve az Ivan and the Parazol is. A közönség az aktuális kedvencek mellett a fesztivál negyedik napján olyan kultikus magyar rock zenekarok koncertjein tombolhat majd, mint például az Edda, a P-Mobil vagy a Karthago.

Napjaink egyik legnépszerűbb műfaja a slam poetry, így ez sem hiányozhat a fesztiválról. A koncertek előtt esténként slammerek színesítik a programot, akik pedig a nevetőizmaikat szeretnék megdolgozni, azokat délután a Dumaszínház sátra várja. Az izmokat többek között Janklovics Péter, Dombóvári István, Mogács Dániel mellett a régió szülötte, Kiss Ádám tartja majd edzésben.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása