Kultography

Az Attraction nyerte a brit Csillag  Születiket

Az Attraction nyerte a brit Csillag Születiket

Kultography írása itt: - 2013-06-08 22:52

Komoly érdeklődés övezte hazánkban idén a Britain’s Got Talent adásait, hiszen a magyar Attraction látványszínház volt a verseny nagy esélyese, a döntőt több mint 15 millióan nézték. A Szűcs Zoltán – alias Real Action – nevével fémjelzett társulat különleges árnyszínház előadása a döntőben a brit történelemről mesélt. A produkcióval pedig megnyerték a versenyt.

A három legjobb közé jutott még a magyar csapaton kívül Jack Carroll, a 14 éves stand up komikus és az operaénekes testvérpár, Richard és Adam.

A magyar társulat a legtöbb közönségszavazattal jutott be az ITV kereskedelmi televízió által évente megrendezett vetélkedősorozat idei döntőjébe a múlt heti utolsó elődöntőből. A The Sun szombati kiadásában felfedte: tudomása szerint Simon Cowell, a műsor producere és zsűri elnöke titokban már elkezdte az előkészületeket az Attraction "áttelepítésére" Las Vegasba, ahol az egyik legnagyobb megashow, a Cirque du Soleil riválisaként léptetné fel a magyar együttest. Az amerikai álom előtt azonban még vár rájuk egy fellépés a brit királynő, II. Erzsébet előtt.

A nyertes produkció:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása