Kultography

Parov Stelar, a megunhatatlan

Parov Stelar, a megunhatatlan

Mittelholcz Ágnes írása itt: - 2015-07-04 17:45

A Parov Stelar Band már több alakalommal lépett fel nálunk, de idén sem kellett csalódnunk bennünk. Az osztrák együttes az idei VOLT Fesztivál pénteki napjának egyik nagyszínpados fellépője volt.parovstelar1_volt2015_kiemelt.jpg

Az elektro swinget játszó csapat rendesen megtáncoltatta a közönséget. A kevésbé ismert számok mellett természetesen az olyan nagyobb slágerek is felcsendültek, mint a Catgroove vagy az All Night. Az 1-1,5 órás koncertet töretlen lendülettel egy masszív rajongótábor ugrálta, táncolta végig, vagyis látszott, hogy bejáratott terepet jelentünk a sógoroknak. A korábbi Sziget Fesztiválos fellépésüket a sátor befogadóképessége limitálta, idén pedig a nézőszámnak az szabhatott határt, hogy sajnos elfogytak a pénteki napijegyek.

parovstelar1_volt2015.jpg

Azonban szerencsére szombatra még lehet jegyet vásárolni, így akinek nincs programja estére, elcsíphet egy bejutást garantáló karszalagot. John Newman tavalyi Strand Fesztiválos koncertjét az eső sem tehette tönkre, így az ő fellépése - tekintve az időjárás kegyességét - még jobbnak ígérkezik. Őt Fatboy Slim követi, akinek slágereire már rophattuk a Balaton Soundon, amely alapján az ő fellépését is csak ajánlani tudjuk a táncos lábúaknak. A magyar színeket Ákos képviseli, aki a nagyszínpadot veszi majd birtokába.

parovstelar2_volt2015.jpg

Fotók: VOLT Fesztivál - Mudra László

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása