Kultography

Stephenie Meyer új regénye novemberben magyarul is megjelenik

Stephenie Meyer új regénye novemberben magyarul is megjelenik

Kultography írása itt: - 2016-09-07 15:30

Stephenie Meyer új regénnyel jelentkezik idén novemberben, mely a titkosügynökök világába kalauzolja el most az olvasót. A vegyész várhatóan az amerikai premierrel egy időben jelenik meg magyarul is az Agave Kiadó gondozásában.

stephenie_meyer_a_vegyesz.pngstephenie_meyer_a_vegyesz_b1.jpgA burok és a Twilight saga szerzője ezúttal egy letehetetlenül izgalmas thrillert írt, főszerepben egy kivételes tehetségű nővel, aki évekig az USA egyik név nélküli fedőszervezetének a titkosügynökeként dolgozott, most azonban elvarratlan szál mások szemében, és mindent meg kell tennie, hogy életben maradjon. 

"Az amerikai kormánynak dolgozott, de ezt nagyon kevesen tudják róla. A szakmája egyik legkiválóbb tehetsége volt, egy olyan részleg legféltettebb titka, amelynek még neve sincs. Amikor pedig kockázati tényezővé vált, figyelmeztetés nélkül törtek az életére. Azóta ritkán marad egy helyen, és állandóan megváltoztatja a nevét. Megölték az egyetlen embert, akiben bízott, de ő még mindig fenyegetést jelent volt megbízóinak, mert tud valamit, amit nem kellene. Holtan akarják látni. Méghozzá hamar. Amikor a korábbi felettese felajánlja a kiutat, ő belátja, hogy nincs más választása. El kell vállalnia egy utolsó ügyet. De az információ, amelynek birtokába jut, csak még veszélyesebb helyzetbe sodorja. Élete legkeményebb harcára készül. Késlekedés nélkül veti bele magát a dolgok közepébe, ám hamar beleszeret egy férfiba, aki jelentősen rontja a túlélési esélyeit. Amint a lehetőségei elfogynak, kénytelen lesz úgy használni a különleges képességeit, ahogy a legszörnyűbb álmaiban sem képzelte volna."

Stephenie Meyer a Twilight saga és A burok óriási nemzetközi sikerei után most egy kemény, de annál elragadóbb főhősnővel tér vissza. Feszesen megírt, váratlan fordulatokban gazdag regényével ismét megmutatja, hogy miért ő ma a világ egyik legnépszerűbb írója.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása