Kultography

Itt az új kiddo dal, a Hozzátok el

Itt az új kiddo dal, a Hozzátok el

Kultography írása itt: - 2014-11-13 09:00

kiddo.jpgTavaszi debütálása után, most új dallal jelentkezik a kiddo zenekar. A zeneileg leginkább az Imagine Dragon-ra vagy a Bastille-re hasonlító csapat, miután a Petőfi Rádió és a Viva Tv nagy sikerrel sugározta Tornádó című bemutatkozó kislemezüket, most a Hozzátok el című dallal halad tovább útján.

A számhoz klip is készült, melyben nem akármilyen szereplőkkel találkozhatunk. A Junkies énekese, Szekeres András, és a kiváló énekesnő, Janicsák Veca is látható a klipben. A klipet Lengyel Andor, Somay Márk és Horváth András készítette, akik olyan előadókkal dolgoztak együtt, mint a Belmondoból Czutor Zoltán, a Mary Popkids, a Junkies, vagy a The Hated Tomorrow. A Gozsdu Sky Terrace-on és négy másik helyszínen leforgatott klipet augusztusban két nap alatt készítették el a csapat tagjai.

A kiddo a közeljövőben nagylemezzel is jelentkezik, de addig egyelőre ízlelgessük a Hozzátok el című dalt.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása