Kultography

Fábry Sándorral indít a Propaganda új évada

Fábry Sándorral indít a Propaganda új évada

Kultography írása itt: - 2012-06-11 15:46

Tilla újra riporterként remekel! A műsorvezető, filmrendező Pulitzer-emlékdíjas műsora, a Propaganda június 14-től csütörtök esténként új részekkel jelentkezik a TV2 képernyőjén.

Az egyes epizódok továbbra is Tilla sajátos stílusán és szemszögén keresztül rajzolják meg egy-egy ismert ember portréját. Az első adás első vendége a televíziós show műfaj egyik nagyágyúja, Fábry Sándor, akinek gondolkodásmódja, világlátása merőben különbözik Tilláétól, mégis kölcsönös tisztelettel tekintenek egymásra. Az interjú segít megismerni Fábry Sándor eddig kevésbé ismert oldalát. A műsor másik vendége a színházcsináló Pintér Béla, akinek sikereiről még a New York Times hasábjain is cikkeztek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása