Kultography

Utóforgatások miatt Brad Pitt ismét Budapestre jön

Utóforgatások miatt Brad Pitt ismét Budapestre jön

Kultography írása itt: - 2012-06-08 14:30

Brad Pitt új, jelentős részben Budapesten forgatott World War Z című filmjéhez még hét hétig készítenek újabb jeleneteket, amely szokatlanul sok munkát jelent, alapvető változtatásokról is szó lehet. Emiatt viszont Brad Pitt újra Budapestre jön, és a stáb újabb dollármilliókat költ el nálunk.

A G. I. Joe: Megtorlást idén nyáron tervezték bemutatni, ám jövő tavaszra tolták a premiert, két okból. Egyrészt 3D-ssé alakítják a filmet, ami érthető, hiszen egymást érik a látványos akciók, amelyek 3D-ben még hatásosabbak lesznek. Másfelől a stúdió elérkezettnek látta az időt arra, hogy a főszereplő Channing Tatumból szupersztárt faragjon, ezért újabb jeleneteket írattak számára.

Szintén utóforgatásra vár a jórészt a rákospalotai Raleigh Studiosban készült 47 Ronin. A Keanu Reeves főszereplésével készülő filmet feltehetően látványos csatajelenetekkel akarják még vonzóbbá tenni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása