Kultography

Idén nem lesz Kapcsolat koncert

Idén nem lesz Kapcsolat koncert

Kultography írása itt: - 2012-04-19 21:48

A Kapcsolat koncerteket általában június végén rendezték a Felvonulási téren, azért ekkor, mert a 06-30-as előhívószám június 30-ai dátumához igyekeztek igazodni. Nem kisebb előadók léptek fel mint Sting, Bryan Adams vagy Pink. A könnyűzenei esemény évről évre százezreket vonzott, és a budapesti nyár egyik kiemelt eseményévé vált. Először 1997-ben rendezték meg a No Mercy amerikai együttes fellépésével, de volt itt a Modern Talking, az LGT, a Pet Shop Boys, a Kool and the Gang és Melanie C, Joe Cocker, Lionel Richie, Santana, a Simply Red és Rod Stewart is.

A telekommunikációs vállalat nem zárta ki, hogy a jövőben hasonló zenei kezdeményezéssel rukkoljanak elő, bár egyelőre semmi konkrétat nem közöltek, mindössze annyit, hogy a zenei programok támogatása továbbra is a vállalat szponzorációjának kiemelt területe marad.

Kultography/MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása