Kultography

"Hallo, we apologize for Rihanna"- szólt egy ausztrál üzenete Barbadosra

"Hallo, we apologize for Rihanna"- szólt egy ausztrál üzenete Barbadosra

Mittelholcz Ágnes írása itt: - 2016-08-16 17:11

 

Mint azt már internet szerte olvashattuk Rihanna mély csalódást okozott. Nem volt elég a 30 perces késés, de Riri olyan semmit mondó arccal nyomta végig azt a maradék 1 órát, hogy nekem fájt. Ez után a cikis bukás után kétkedve vártam a hétfői Sia koncertet.

016_sia-xl.jpgAz ausztrál dalszerző-énekesnő is késett ugyan 20 percet, de olyan előadást tett a színpadra, ami profihoz méltó. Lehet vitatkozni, hogy milyen koncert illik egy fesztiválhoz, de egy biztos, Sia nem vette semmibe közönségét, mint ahogy azt kedves csütörtöki kolléganője tette. Az egész show egy elejétől a végéig megkomponált előadást volt. Sia a háttérben meghúzódva énekelte el a dalokat, csak a dobogó helyét változtatták néha amin állt, de lényegében nem nagyon "zavart be" a színpadképbe. A show főszereplői a táncosok voltak, akik minden számhoz különböző koreográfiát adtak elő. Talán tényleg a show a legjobb szó, hiszen a számokat illetően kb. fel is tehettünk volna egy CD-t. Természetesen hallhattuk a nagy klasszikusokat mint például a Cheap Thrills, a Chandelier vagy a Titanium (ft. David Guetta).


Az estét egy finoman elhelyezett fricska színesítette, a Diamonds című szám eléneklése után az egyik táncostól a következő mondatott hallhattuk miközben egy telefonkagylót tartott a füléhez: "Hallo? We apologize for Rihanna" (Halló? Mi kérünk elnézést Rihannáért!)

001_sia-644x429.jpgVan, aki nyilván több szívre és lélekre vágyott volna, zenekarral és több kommunikációval a közönség felé. Ez már ízlés kérdése, mi meg voltunk elégedve.


A hétfői napon Sia mellett a tinik egyik jelenlegi kedvence a CHVRCHES is tiszteletét tette az A38 sátorban. A skót szintipop trió hozta a 3 legnagyobb slágerét, de azon kívül nem igazán tett ránk túl nagy benyomást. Jó kezdés lagymatag közép rész, majd a slágerekkel erős befejezés. Ezzel párhuzamban az Oasisból is ismert Noel Gallagher a Nagyszínpadon szórakoztatta egy igen jó hangulatú koncerttel a közönséget. Azért a saját dalokon kívül felcsendült például a Wonderwall kicsit átdolgozva, mely így is nagy sikert aratott.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása