Kultography

Nagy pezsgés lesz a június minden borimádónak

Nagy pezsgés lesz a június minden borimádónak

Kultography írása itt: - 2015-06-04 02:01

A Winelovers csapata ezúttal nem a borok, hanem a minőségi pezsgők világába csábítja azokat, akik szeretik a szőlőtőkék gyümölcsének különböző válfajait. 

pezsgo_szalon_1.jpg

pezsgo_szalon_1.jpgA Pezsgő Szalon 2015 júniusi programjai már javában zajlanak, országszerte több tucatnyi kedvezmény, akció és kóstoló várja az ital szerelmeseit, de a rendezvénysorozat kiemelt programja minden bizonnyal a Nagy Pezsgő Kóstoló lesz június 20-án, a Corinthia Hotel Budapestben. 

Buborékok, buborékok mindenhol - ez garantált a Winelovers mostani rendezvényén, ahol habzóbortól egészen a felsőkategóriás champagne-ig kóstolhatunk. A kortyolgatás mellett izgalmas szemináriumokra is feliratkozhatunk. Ezeken a mesterkurzusokon különböző tematikák szerint ismerkedhetünk meg a pezsgők világával, így bemutatkoznak a tokaji pezsgők, megízlelhetjük Európa legjobbjait, vagy éppen úgynevezett vertikális kóstolón vehetünk részt, ahol a Garamvári Szőlőbirtok pezsgőiből, 2013-tól kezdve egészen egy 2000-es évjáratú tételig válogathatunk. 

A Nagy Pezsgő Kóstoló részletes programjairól és jegyvásárlási lehetőségekről részletes program az esemény hivatalos weboldalán és Facebookon található információ. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása