Kultography

Egy falatnyi lemezt valakinek?

Egy falatnyi lemezt valakinek?

Kultography írása itt: - 2014-10-15 14:24

lombosel_kiemelt.jpgKellemes hangulatú beszélgetéssel, finom borokkal, gyümölcs- és sajtkóstolóval megfűszerezett, élőzenés est keretében tálalja Lombos El Marci és a Juhász Attilla Jazz Quartet közös albumát, a most megjelent Voodoopest című lemezt.

lombosel.jpg„A hagyományteremtőnek szánt est célja az, hogy egy közvetlen, kellemes környezetben és hangulatban, egy kötetlen beszélgetős, sztorizós est keretein belül ismerje meg a közönség a Voodoopest dalait és az alkotás folyamatát” – mondta Lombos el Marci énekes-szövegíró. – „Szeretnénk, ha az est végére a hallgató jobban megismerné a dalokat, a szövegekhez kapcsolódó történeteket, amiket a lemezen szereplő zenészbarátainkkal elevenítünk fel. A beszélgetés végén – amit Garai Judit, a Vígszínház egykori, a PanoDráma társulat jelenlegi dramaturgja vezet – pedig akusztikusan, zongora-nagybőgő-ének felállásban játszunk el három olyan meglepetés dalt, ami viszont nem szerepel az albumon.”

Az est folyamán a különböző borok mellett gyümölcs és sajtkóstoló is várja a laza, de igényes smooth jazzre nyitott közönséget, akik a belépőjegy mellé kapnak egy, az est apropójául szolgáló Voodoopest CD-t is. Az első lemezkóstoló helyszíne a belvárosi Suttogó Piano Bár.

Voodoopest 1. Lemezkóstoló Est
2014. október 16., 20.00 - Suttogó Piano Bár
Budapest, Hajós utca 27.
Jegyek a Hajós utcai Chagall Kávézó és Étterem-ben kaphatók.

Vendégek: Lukács Peta gitáros, (Bikini) és Huzella Júlia színművésznő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása