Kultography

X-et rajzol a barikádra az Anna and the Barbies

X-et rajzol a barikádra az Anna and the Barbies

Kultography írása itt: - 2014-09-24 13:06

aatb_kiemelt.jpgKétségtelenül az ország egyik legnépszerűbb zenekarává vált a testvérpár, Pásztor Sámuel és Pásztor Anna vezette Anna and the Barbies. Az Álmatlan, a Gyáva Forradalmár, a Gombóc, a Négykézláb vagy a Márti dala ma már egyértelmű slágernek számítanak. Ezekre a dalokra, és sok meglepetésre is számítani lehet a csapat pályafutásának legnagyobb szabású koncertjén.

aatb1.jpgAz idén tizedik születésnapját ünneplő zenekar november 14-én tartja jubileumi nagykoncertjét a SYMA Csarnokban. Az este különlegessége, hogy a zenekar ezen a jeles eseményen mutatja be először élőben a szeptemberben megjelenő Szabadesés című új albumát.

Az Annára és a társaira jellemző sodró lendület, extravagáns színpadkép és látvány a nem mindennapi show-val együtt garantált lesz ezen a bulin is. A koncert vendége a gitáros legenda Tátrai Tibor lesz, aki zenéjével tovább fokozza az este hangulatát. 

Az új lemez dalai mellett felcsendülnek az Anna and the Barbies eddigi pályafutásának legnagyobb slágerei, de a négy fiú és egy lány erre az alkalomra leporol néhány feledésbe merült régebbi nótát is. Táncosok, vendégek, sok-sok meglepetés és őrült rock-cirkusz várja a rajongókat a zenekar fennállásának legnagyobb buliján!

A koncertre jegyek ITT kaphatók.

A jubileumi bulit megelőzően - októbertől kezdve - a Supernem társaságában járja az ország klubjait az Anna and the Barbies.

 

Anna and the Barbies – 10 éves jubileumi lemezbemutató koncert
2014. november 14.
Budapest, Syma Csarnok.

Fotók: Horváth Kata

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása