Kultography

Bio-mese Gubás Gabival

Bio-mese Gubás Gabival

Kultography írása itt: - 2014-09-01 08:42

20140731121759_01.jpgFolytatódik a Puskin Kuckó egyre színesebb programsorozata, ezúttal Gubás Gabi ad koncertet az apróságoknak szeptember 21-én délelőtt. 

gubas-felugro_0.jpgSzeptember 21-én vasárnap 10 órától teljes kiőrlésű bio-mese koncertet ad Gubás Gabi és Pélfy Zsolt a Puskin Kuckóban, melyben a gyerekek a játékos dalok segítségével megismerkedhetnek Dinnye úrral, felszállhatnak a Spenót-kerékpárra, elkészíthetik a Tréfa-Répa levest, és táncolhatnak a Fogmosi-Rocky-ra. Az előadás a csínytevő Puff Ancsiról szól, aki bizony némi súlyfelesleggel, telhetetlen chips- és csokiéhséggel rendelkezik. Hőn szeretett barátja Kuka apó segítségével és egy izgalmas nap hatására, illetve a gyerekek segítségével rengeteget tanul, hogyan kell enni, hogy ne habzsoljunk, aminek puffadásos - dundulás a vége, miért jó a fogmosás, vagy mire jó a torna, és persze, hogy adni sokkal jobb, mint kapni.

További információk és jegyek kaphatóak a Puskin mozi honlapján.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása