Kultography

Prince két új albummal tér vissza szeptemberben

Prince két új albummal tér vissza szeptemberben

Kultography írása itt: - 2014-08-27 16:20

Prince_ARTOFFICIALAGE_small.jpgPrince két vadonatúj anyaggal jelentkezik szeptember 30-án: „Art Official Age” címmel jön szólólemeze; új zenekarával, a 3rdEyeGirl-lel pedig érkezik a „PlectrumElectrum”. 

Prince_ARTOFFICIALAGE_small.jpgAz által, hogy egy napon jelenik meg prince két új albuma, a rajongóknak alkalma nyílik, hogy az énekes különböző oldalait egyszerre ismerhessék meg, mivel a két lemez igen eltérő élményt nyújt.

Az „Art Official Age” egy klasszikus Prince-album, melyet ő maga írt és játszott fel Joshua Welton közreműködésével. Zeneileg a soul, az R&B és a funk kortárs ötvözete, a melódiák elsöprőek, mint mindig, Prince hangja pedig gazdag, jól kiemelve a csábító szövegeket.

E mellett „PlectrumElectrum” egy zenekari lemez, melyet a 3rdEyeGirl-lel közös turnén vettek fel. A legtöbb szerzemény élőben, a „Hit & Run” turnén került rögzítésre az Egyesült Királyságban az év elején. A végeredmény pedig egy felvillanyozó funk-rock állásfoglalásként manifesztálódott. A csapat tagjai: Prince, Donna Grantis (gitár), Hannah Ford Welton (dob) és Ida Nielsen (basszusgitár).

A Magneoton/Warner Music Kiadó gondozásában megjelenő albumok már előrendelhetőek az Art Official Age oldalon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása